Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta. Det viktiga är att auberginen är mjuk och att du använder bra fetaost och gärna en hyfsad oliv- eller rapsolja
Skär auberginen i ½ cm tjocka skivor. Pensla dem på båda sidor med smör-&rapsolja. Lägg ut de varma skivorna på ett fat och toppa med myntablad, russin, pinjenötter och smulad ost
Skär upp dina grillade lammracks och njut medaubergine och fyllda champinjoner. Aubergine Melanzane. Det är gott och med en termometer i köttet så är det jättelätt att göra
Till och med han godkände Sallad med grillad aubergine, paprika & valnötter. Här har aubergine fått en kvart i ugnen – och blivit så där mild och nästan krämigt god
Dela aubergine på längden och pensla med olja. Köttet är himla bra att jobba med och förutom röror gillar jag att grilla den i skivor eller halvor, ugnsbaka lådor, gratäng samt kryddiga grytor med färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.