Griljerade tunna revbensspjäll med apelsin och ingefära och varm julsallad
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 2 kg tunna spjäll
  • 2 msk olja
  • 1 msk soja
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm svart peppar
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 20 minuter på bensidan
  • Ta ut, vänd på spjällen och pensla andra sidan med resterande glasyr
  • Varm julsallad
  • 4 portioner
  • 3 morötter 2 apelsiner 1 rödlök 2 gulbetor 0,5 msk riven färsk ingefära
  • 1 msk finhackad rosmarin
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 krm svartpeppar
  • 2 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.