Blanda äggula och senap i en kopp och pensla snittytan med senapsblandningen. Vi är ju bara två personer och att hitta en liten julskinka, ja det är det värsta
Toppa med lite extra ströbröd. Skär bort svål och överflödigt fett från den färdigkokta julskinkan. ) Jag läste ett tips om att blanda ströbrödet i ägg- och senapsröran, det var himla smidigt och blev bättre fördelat
Skär i skivor och garnera med grönkål. Bred blandningen över skinkan med en bredbladig kniv. Tag bort ev nät och svål och lägg skinkan på ett ugnssäkert fat
Passar utmärkt gott på till exempel hemmagjort fröknäcke (klick), med en klick hemmagjord senap (klick) ovanpå, några ruccolablad och ett gäng granatäpplekärnor
Du kan ställa dig och göra en seitanskinka, men om du (som jag) inte riktigt tycker att julen är värd att stå i köket i flera dagar så kan det ibland vara skönt med ett liiiite snabbare och enklare alternativ
Skär i skivor och garnera med grönkål. Bred blandningen över skinkan med en bredbladig kniv. Tag bort ev nät och svål och lägg skinkan på ett ugnssäkert fat
Men, den ”vanliga” griljeringen innehåller ju ströbröd och ofta ganska så söt senap, men det går ju faktiskt att griljera julskinkan så den passar LCHF med
Du kan ställa dig och göra en seitanskinka, men om du (som jag) inte riktigt tycker att julen är värd att stå i köket i flera dagar så kan det ibland vara skönt med ett liiiite snabbare och enklare alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.