Hoppas att ni hade en trevlig midsommarafton i går trots kyla och regnrusk. Här var det helt okej. Vi tog en tur i husbilen ner till Vadstena och käkade en smarrig picknicklunch som bestod av dessa läckra frallor, fyllda med morotslax samt en enkel potatissallad smaksatt med dippmix (se recept här och här)
Sugen på nybakat bröd till soppan men inte tid att baka. Då är detta det perfekta brödet. Bara att röra ihopa, platta till och steka ett par minuter på varje sida - enkelt och supergott
Vad sägs om att grädda lite pitabröd på grillen. Följ receptet och resultatet blir mjuka fina, goda pitabröd som kan fyllas med grillat och diverse goda tillbehör
Min blogg har fått vila ett tag, men nu verkar skrivarlusten ha kommit tillbaka. Den där avgörande lilla sparken att komma igång blev när flera stycken efterfrågade receptet på ett bröd jag nyligen lagt ut på Instagram
Ola tyckte jag hade bakat ett snyggt bröd idag. Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Har inte ätit pitabröd på åratal, så jag blev jättesugen på att prova göra det
Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.