Det ska va nu den här gråa, regniga novembertiden som vi lyxar till helgerna med utländska smaker, minnen från Grekland och härliga, krispiga färger på mat ochsallad
En lunchrestaurang som jag passerar på väg till jobbet skyltar med rubrikens grekiska frossa. Om man istället vill göra en sallad bättre passande till årstiden kan jag rekommendera Kardemummas grekiskavintersallad
Det lustiga är ju att det dock är så väldigt vanliga svenska grönsaker i den ”grekiska” salladen, plus fetaost och oliver… Jag säger inte att jag tror att jag är något lurt på spåren men…
Servera riset tillsammans med kycklingen, köttet, grönsakerna, salladenochtsatsikin. Koka sedan riset tillsammans med kycklingbuljong och salt på hög värme
Servera medsallad, vitlökssås, en krämig sweetchilisås och en god sallad. Crème bonjour cuisine)Sweet chilisås (crème fraiche + sweet chili)Salladmed t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.