Grekiska havrebiffar med fruktig sallad och örtdressing
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl Havreburgare
  • 3.5 dl Vatten
  • 75 g Fetaost
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 2 dl Mathavre
  • 0.5 st Rödlök
  • 65 g Ruccolasallat
  • 2 st Nektarin
  • 0.5 st Gurka
  • 2 msk Olivolja
  • 0.5 msk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 75 g Fetaost
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 0.5 st krukor Basilika - färsk
  • 0.5 st Citron
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.