Finhackapersiljan och rivvitlöken. Blanda alla ingrediensernatillbiffari en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den ibiffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Antingen kan man blanda ner baconet i röran eller lägga ovanpå röran ibaguetten. Knaperstek baconet och lägg på lite hushållspapper så fettet rinner bort
Grekiskakycklingspett är så läckra att slänga upp på grilleni sommar. Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingenblir desto godaste om den får marineras några timmeri kylen
Det här receptet snubblade jag över i den otroligtfina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Trä den marinerade karrén på grillspett. Blanda ihop alla ingrediensernatillmarinaden. Servera grillspetten med glasnudelsalladen, hackade jordnötter och en klyfta limetill
Varva det marinerade köttet med de andra ingredienserna på fyra spett. Marinad. Blanda marinaden och låt fläskfilénliggai den cirka 1 timme. Grilla spetten runtom 6-8 min och pensla med marinaden. 0,5 kg fläskfilé, ibitar. 10 prinskorvar. 2 st paprikoribitar. 0,5 dl kinesisk soja. 1 dl rött vin. 2 klyfta vitlökibitar. 1 msk rosmarin. 0,5 kg fläskfilé, ibitar 10 prinskorvar 2 st paprikoribitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket bacon Marinad. 2 dl rapsolja 0,5 dl kinesisk soja 1 dl rött vin 2 klyfta vitlökibitar 1 msk rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.