Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Jag har nämligen marinerat dem i typiska grekiska smaker om ni frågar mig. Jag delar idag med mig av super goda rostade sötpotatisklyftor i grekisk stil
Utsökta grekiska zucchinibiffar medfetaost. Kolokithokeftedes serveras gärna som en aptitretare på plockbuffén men hemma hos oss äter vi dem som en helmåltid med tzatsiki, sallad och bröd
Ta upp kyckling och grönsaker från marinaden, krydda ordentligt med salt runt om och trä på grillspett (tänk på att blötlägga dem innan du använder dem om du använder spett av trä)
Krydda med salt och peppar och blanda om. Blanda grönsakerna i en ugnssäker form. Stek grönsakerna i mitten av ugnen tills de är mjuka, speciellt potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.