Hacka mozzarella och fördela över de fyllda auberginehalvorna. Dela auberginerna på längden. Pressa vitlöksklyftorna och stek alltsammans i smör tillsammans med inkråmet från auberginerna tills det fått en gyllenbrun färg och mjuknat lite
Vi har tänkt göra fylldaauberginer länge, men inte riktigt kommit till skott. Men när vi hittade riktigt fina auberginer i affären så kunde vi inte låta bli och köpa dem
Fylldaauberginer är en av mina favoriter när det kommer till vegetariska rätter. Fylla auberginer med en smakrik fyllning och toppade med mozzarella, en av de bästa vegetariska rätterna jag vet
Nu på kvällen fick jag äntligen göra mina fylldaauberginer som jag längtat efter att prova. Börja med att dela auberginerna på mitten och gröp ur dem med en matsked
Värm ugnen till 225 grader. Skär av toppen på tomaterna. De ska senare användas som lock. Gröp försiktigt ur tomaterna med en sked och skär inkråmet i småbitar och lägg i en skål
Häromdagen hade vi iallafall två auberginer liggande i kylen i väntan på tillagning, och vi kom att tänka på denna variant som vi fått tips om av en vän
2 små auberginer. Dela auberginerna på längden och gröp ur dom, lägg köttet på en tallrik, strö på lite salt och låt stå 30 minuter, torka av överflödig vätska med lite papper. 2 små auberginer
2 auberginer, 200 gram färska champinjoner, 1 liten rödlök, 1 dl cashewnötter, 1 paprika, 1/2 dl ajvar, 1/2 – 1 dl havrefraiche (oatly), salt, peppar, mango/currykrydda. Sätt ugn på 200 grader, dela auberginerna på mitten och skär rutmönster i dem med en kniv, smörj in med lite kokosolja på toppen och sätt in i mitten av ugnen tills innanmätet börjar mjukna ordentligt. 2 auberginer
För 2 pers. 10-15 kantareller (går bra med annan svamp också). 1 stor aubergine. en halv burk(eventuellt mer) crème fraiche gourmet, getost, honung, rosmarin
Jag älskar fylldaauberginer eller zucchini. -Skala lite av auberginerna och dela de på mitten. Jag brukar även göra en köttfärsfyllning men den här gången lagade jag en vegetarisk variant av fylldaauberginer
Dela auberginerna på längden, gröp ur dem. 2 auberginer2 gula lökar1 röd paprikaolivolja1 burk tomaternågon el några vitlöksklyftortimjanoregano250g kesoost. Kram 2 auberginer
Häromdagen åt vi grekiska köttfärsbiffar som jag fyllt med fetaost och solmogen tomat. Vi jobbar och jobbar och det känns tyvärr som vi går lite om varandra här hemma i någon idiotisk välmening att ge barnen så lite tid som möjligt på dagis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.