Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den ibiffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Biffar. Servera med yoghurt och en god sallad, gärna som inkluderar gurka. Måndag = Vegetariskt. Tomatsås. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar
Originalreceptet på biffarna kommer från Remsan som hade gjort jordnötssås till och Charlotta gjorde om såsen till en gräddigtomatsås, jag tackar hjärtligt för det här smarriga receptet tjejer
Nu till kvällens middag, grekiskabiffar, som jag fick proffshjälp med av Vincent. Biffarna blev ilitevarierande storlekar, men det gör ju inget, huvudsaken att barnen får vara med om de vill
Härligabiffar proppade med feta och vitlök och en mustigtomatsåsmed kryddor och lite honung. Blanda köttfärsen medströbrödsblandningen och resterande ingrediensertillbiffarna och rör ihoptill en väl blandad smet
Mixapaprika, fond och tomater och häll över i en gryta eller mixadirekti grytan medmixerstav. Tillsätt fond, riven lök, ägg, färs, salt, peppar och arbeta ihoptill en smidig smet
Jag var ju väldigtskeptisktill veckans middagariLinas matkasse, men jag måste medge att gårdagens middagmedgrekiska köttbullar itomatsås var riktigt god
Servera med. Idag när tiden va kommen för litematlagning , så gjorde jag underbart goda taco biffar. Alla här hemma ville att jag skulle lägga upp receptet i bloggen , så jag inte glömmer bort hur jag gjorde dem
Med ett mört kött är den här rätten färdig på dryga halvtimmen. STRIMLADBIFFITOMATSÅS. Att laga till en festligmåltid behöver intealltid ta all världens tid
Grekiskabiffarmed pastasallad och fetaost (Linas matkasse) recept nedan. I helgen ska Mattias kanske vara i stugan med barnen då jag jobbar natthelg, och förmodligen äter de väl grillad korv nån av dagarna om jag känner dem rätt men annars vet jag inte
Det vart Grekiskabiffarmed en god nerkokt tomatsås och stekta grönsaker. Det finns få saker som jag är så svag för som tomatsås och det passar ju så bra till så mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.