Servera med skinka och salami. Skrubba och koka potatisen. Dela stora potatisar. Blanda samman dressingen i en stor skål och vänd ner potatis, lök, tomater, gurka, paprika och fetaost i bitar
Smula sönder feta osten och lägg den tillsammans med grönsakerna. Jag gillar sallader men kan tycka att det lätt kan bli lite enformig ibland, därför blev jag jätteglad när jag hittade detta recept i någon tidning i sommras
Sallad kan faktiskt passa ganska bra även när det är lite kallare om man gör den med lite ljumna ingredienser och använder ingredienser som är någorlunda i säsong
Den blev mycket friskare och lättare än jag trodde den skulle bli, den grova senapen på tonfisken smälte in och passade helt klart ihop med den lätta potatissalladen
När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Häll av kokvattnet och låt potatisen ånga av. Dela större potatisar. 750 g färskpotatis. 11 dl repade oreganobladTvätta och koka potatisen. 1Blanda potatisenmed olivolja, citronskal och saft, salt och peppar
Idag kommer därför ett tips på grekisksalladmed pasta för en matigare känsla. Eftersom vi har kommit in i juni nu kör jag fullt ös med sommarmat, gärna fräscha sallader
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.