Vi hade främmande i lördags och bjöd då på denna grekiskapyttipanna. Hej på er denna kalla måndag. Blanda ihop olja, soja, sambal, ingefära, hackad eller skivad vitlök och lite salt och peppar till en marinad och häll över köttet i en påse
Det är en helt annan sak att laga detta på en stor stekhäll, jämfört med i en vanlig kastrull. Det är få saker, när det är som mörkast, som gör mig så glad som att finna ”gamla” bra foton på somrig mat
Vardagsmat på gång till matlådan och vi snackar grekiskt och husmanskost i en härlig kombination. Tittar just nu på ”Hela Sverige Bakar” samtidigt som jag lyssnar med ett halvt öra på SVTs sändning från USA-valet
Svaret här hemma blev pyttipannapåstekhällen. Hetta upp lite olja påstekhällen. Salt & peppar (ska du bjuda småttingar är det bättre att ställa fram detta på bordet i efterhand)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.