Grekisk moussaka
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st aubergine
  • salt
  • 2 msk olivolja
  • 400 g lammfärs
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 500 g krossade tomater
  • 1 st oxfond
  • 1 tsk strösocker
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk timjan
  • 2 krm kanel
  • 1 st lagerblad
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 4 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm nymald vitpeppar
  • 1 krm muskotnöt
  • 2 dl riven ost
  • 2 st ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.