I våras bjöd några vänner oss på en riktigt god middag - Grekisk pytt i panna. Men istället för fläskfilén som var i rätten vi blev bjudna på kom vår middag att innehålla kycklingfilé eftersom det var sån vi hade hemma
Kyckling. Vänd kycklingfiléerna i kryddblandningen, bryn dom sedan någon minut på varje sida. Kyckling. Grekiskkyckling med tzatziki och bulgursallad (ca 4 portioner). 600 g kycklingfilé. 600 g kycklingfilé
Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem i smör i en stekpanna. Lägg i kycklingen och låt den koka i såsen i ca 10 min. 4 kycklingbröstfiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklingbröstfiléer 1 tsk salt 1 krm vitpeppar Arla® Svenskt Smör 2 vitlöksklyftor 2 dl hönsbuljong 50 g Apetina® vitost 2 tsk torkad oregano 2 tsk kinesisk soja 1 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® matyoghurt 8 svarta oliver färsk oregano eller persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.