Snabba Piroger med grönsaksplock och yoghurtklick. Lägg pirogerna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspaper (jag nöp ihop dem tätt med skarvarna uppåt istället, var så lätt att de gick sönder så ville inte vända på dem
Att middagen snabbt skulle stekas och därefter få fortsätta tillaga sig själv i ugnen var väl briljant det med, det ger en liksom tid för annat och middagen går tack vare det fort att laga
) tills jag kan plocka ut min kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap. Det här må vara det fulaste brödet jag någonsin bakat, men låt mig då tala om att den semi-flytande formen på min fralla orsakades av en aningen för kort gräddtid – vilket i sin tur ledde till en av de godaste bröden jag bakat
Det fina medMatkassen är ju det här med att upptäcka nya smaker, kryddor och recept och inspirerad av majsfrittatan vevade jag och Hanna (också Matkasse-innehavare) ihop en frittata med rökt lax och sötpotatis
Vi har en ny vecka medLinasMatkasseoch menyn är trevlers. Allt kändes frid och fröjd tills läraren benämnde testet med tenta vilket skapade en viss ångest haha
(jag använde en grekisk kryddblandning som jag köpte på Kreta förra året). Hittade även lite fläskkarré som blivit över från vår Über-grillfest i somras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.