100 g GoGreen hampafrön. 3 ½ dl GoGreen mandeldryck. 1. Kör alla ingredienser i mixer till en riktigt slät smet, gärna i en ordentlig köksmaskin så allt blandas ordentligt
4 dl GoGreen Svenskodlade färdigkokta svarta bönor. 1 dl GoGreen rostade pumpakärnor , grovhackade. 1. Häll av och låt bönorna rinna av, mosa bönorna med en gaffel i en bunke
3 dl GoGreen torra kikärtor (blötlagda i vatten i 8 timmar). 1. Blötlägg kikärtorna i 8 timmar. 2. Skölj kikärtorna och koka på medelvärme, ca 1 timme i lättsaltat vatten
Lägg den ena svampen på en tallrik med lamellerna uppåt och tillsätt sourcream & onion såsen, löken, tomaterna, salladerna, groddarna och hummusen på rödbetor
1 dl GoGreen Pumpakärnor. 1 dl GoGreen Sesamfrö. 1 dl GoGreen Solroskärnor. 1. Rosta frön och nötter i en långpanna i ugnen i 175 grader tills det knäpper i dem och de har fått färg
400 g GoGreen Ekologisk Glutenfri Ancient Grains Penne. 3 msk GoGreen pumpakärnor. 1. Koka pastan enligt anvisningar på paketet, spara lite kokvatten i en kopp
Idag startade jag dagen med en supergod greensmoothie och till lunch blev det tomatsoppa. Mixa samman allt några minuter tills du fått en slät smoothie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.