Chicken Korma á la Malin. Jag har nog söndagar som min favoritmatlagardag faktiskt. Det hjälper att veta att Ella kommer hem dödshungrig från jobbet som simskoleassistent på Klitterbadet
Idag mådde jag bättre iaf, så då fick det bli chicken korma. Nu var det ett tag sen jag bloggade. Sen jag började jobba heltid så har jag ju lyxen att få maten på bordet när jag kommer hem
- Chicken Korma. I Metro häromdagen fanns det ett reportage om indisk mat och ja, jag älskar det indiska men det har inte blivit så många rätter pga alla ris och linsrätter
WOW. Vi är kanske inte de större entusiasterna till indisk mat men dagens middag blev riktigt lyckad. Vi vågar lova att det smakar minst lika gott som på restaurang
Det var kärlek direkt, sen dess har jag jagat den perfekta Chicken Korma. Mitt värsta försök var när jag kom hem från USA och hittade en glaskonserv i en butik som det stod Chicken Korma på
Skär kycklingen i bitar, ca 3 x 3 cm (inte för små. ) Bryn dem runt om i stekpanna. Häll oljan i en kastrull/gryta och häll i alla torra kryddor och låt dem fräsa en stund
Här kommer alltså en sri lankesisk version av den klassiska ”chicken korma”-rätten. Inlägget Farmor Monicas Chicken Korma dök först upp på BakingBabies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.