Gravad röding med mandelpotatis, löjrom och crème fraîche
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g gravad röding, i skivor (eller lax)
  • 4 mandelpotatisar
  • 50 g löjrom
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 msk smör
  • 1 knippe dill
  • 2 msk gräslök, fint hackad
  • 1 rödlök, fint skivad
  • 1 skiva knäckebröd
  • 200 g gravad röding, i skivor (eller lax) 4 mandelpotatisar 50 g löjrom 1 dl crème fraîche 2 msk smör 1 knippe dill 2 msk gräslök, fint hackad 1 rödlök, fint skivad 1 skiva knäckebröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.