Klappa in oxfilénmed kryddorna och lägg den i en formmed grovt skuren persilja. Vänd filén ett par gånger per dag så kommer den lag som bildas åt överallt
Under tiden - putsa oxfilén. Tillsätt vatten, fond, torkad rosmarin och krossade enbär. Skär baconet i två centimeter breda strimlor på tvären och stek det knaprigt i en torr panna (en panna med höga kanter är att föredra)
Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
oxfilé,. Börja med potatiskakan. Klä in en springformmed bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Lägg ut de tunna potatisskivorna omlott i botten på formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.