1 nypa
svartpeppar1. Mixa kavring med brynt smör och tryck ut i en terrinform. Tärna laxen.2. Värm upp 1 dl creme fraiche och rör ut de blötlagda gelatinbladen.3. Blanda övrig creme fraiche, färskost, örter, pepparrot och lax.4. Tillsätt den varma creme fraichen och smaka av med salt och peppar.5. Häll färskostsmeten i terrinen och låt stelna i kylen 2 timmar.
Laxcheesecake. Garnera med hyvlad gurka, citron, löjrom ochdill. Smält smöret och blanda med smulorna. Dock kan det vara roligt med uppstickande gästspel som kompletterar de gamla trotjänarna
Rör i dillenoch smaka av soppan med salt och peppar. Det största problemet som jag har haft med morotssoppor har varit den söta smaken, men i denna variant balanserar tomaterna och färskosten upp sötman från morötterna
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Lägg ut tunnbröden och bred på rikligt med philadelphia. Riv pepparroten på den finaste delen på rivjärn och snåla inte, det ska vara lite bett i stubbarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.