Gravad laxcheesecake med färskost, dill och pepparrot
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • naturell färskost
  • 1 crème fraiche
  • 1 gravad lax, hel bit
  • 1 dill, finskuren
  • 1 gräslök, finskuren
  • 1 pepparrot, riven
  • 1 gelatinblad
  • 1 kavring
  • 1 brynt smör
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa svartpeppar1. Mixa kavring med brynt smör och tryck ut i en terrinform. Tärna laxen.2. Värm upp 1 dl creme fraiche och rör ut de blötlagda gelatinbladen.3. Blanda övrig creme fraiche, färskost, örter, pepparrot och lax.4. Tillsätt den varma creme fraichen och smaka av med salt och peppar.5. Häll färskostsmeten i terrinen och låt stelna i kylen 2 timmar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.