Gravad lax med smörkokt färskpotatis och dillsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g laxfilé med skinn 2 dl strösocker 1 dl salt 5 vitpepparkorn 8 enbär, smulade mellan fingrarna 1 citron, finrivet skal ev 2 msk gin 1 knippe dill 800 g färskpotatis, tvättad och skivad i 0,5 cm tunna skivor 200 g smör 6 dl vatten 2 silverlökar, skivade 2 citroner, saft och finrivet skal 125 g salladslök, fint skivad 0,5 knippe dill, grovt skuren salt 3 dl gräddfil 2 msk dijonsenap 1 tsk hel kummin, stött 0,5 knippe dill, grovt skuren 1 kruka gräslök, finskuren salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.