Gravad filé m sauce verte
ericasmeny.blogg.se -
ericasmeny.blogg.se -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • GRAVAD FILÉ
  • 400 g filé ( ox, älg mm)
  • 4 gula lökar
  • 4 msk salt
  • 4 msk socker
  • 3 msk grovmald svartpeppar
  • lite torkad basilika
  • Sauce Verte
  • 2 äggulor 2 tsk vitvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 dl olja
  • 1 krm cayennepeppar
  • 2 tsk torkad dragon
  • 2 msk persilja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 tsk salt
  • 400 g filé ( ox, älg mm)
  • 4 gula lökar
  • 4 msk salt
  • 4 msk socker
  • 3 msk grovmald svartpeppar
  • lite torkad basilika
  • Sauce Verte
  • 2 äggulor 2 tsk vitvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 dl olja
  • 1 krm cayennepeppar
  • 2 tsk torkad dragon
  • 2 msk persilja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.