- lax är perfekt bjudmat och den här rätten kan du servera varm, kall eller ljummen. SauceVerte. Lite nykokt färskpotatis och grönsallad är det enda du behöver för en härligt somrig bjudning
smaka av med salt. Sauceverte. Mixa spenaten, dillen och den pressade vitlöksklyftan i en mixerbunketillsammansmed lite av matyoghurten till en slät massa
Mät upp vinäger och kryddor i en bunke. rostbiff)SAUCEVERTE. REMOULADSÅS. (NS-komm. Blir såsen för tjock kan 1/2 msk vatten tillsättas. 1 1/2 dl Mjölk. 1 1/2 mskMargarin. 1 burk Vita bönor i tomatsås. 3 dl Vetemjöl. 125 g Margarin. 1/2 mskMargarin. 3 dl Mjölk
Koka potatisen, häll av vattnet och låt potatisen svalna i rumstemperatur. Lägg upp nötterna på en kökshandduk och gnugga loss så mycket skal sommöjligt
i jämnstor bit (formadsom en filé). Öppna påsen och pressa i juice från en lime. Tag ut köttet ur kylen ett par timmar före tillagning så det blir rumstempererat
Jag gav ju er lite tips på olika smaksättningar för gravad lax i ett tidigare inlägg, idag gjorde jag en klassiskt gravad lax, dvs medsmaksättningen vitpeppar och dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.