Jag slutade tidigt idag och har haft en lugn och skön eftermiddag hemma med barnen. Så jäkla skönt. Vi har byggt pärlplattor, sprallat och lagat jättegod mat
Den här tårtan bakade jag till min kära kollega Marija när hon fyllde 50 för ett tag sedan. På bilden står Anna och poserar med tårtan mot väggen i fikarummet, vilket det slår mig nu att hon fick göra även när Marija fyllde 49 förra året
Förra veckan slog sötsuget till rejält här hemma och efter att vi slagit ihop våra matlagningshuvuden fick vi till en riktig tiopoängare att stilla det med kan ni tro
Jag är helt såld på det glutenfria surdegspulvret. Bröden blir så otroligt fina när man förstärker med det, jag tror nästan att jag aldrig mer kommer att baka glutenfritt utan
Herre gud, vad mat det kan bli över när man gör buffé. Vi firade 18-åringen här i veckan. Han tog studenten och då ska man käka buffé och dricka bubbel
Jordgubbs- och marshmallowspett. Äntligen fredag. Hej, tjolahoppsan sa, känns det som idag när det är fredag eftermiddag och arbetsveckan är över för denna gången
Jag bara måste slå ett slag för den gamla klassikern glace au four. Det är en av få efterrätter som man verkligen kan göra på nolltid, om man sitter med en uppäten huvudrätt framför sig och är desperat sugen på efterrätt men inte har förberett något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.