ettpar persiljestjälkar. Låt nu denna bas till en fantastisk buljong sjuda ett flertal timmar. Om det är mycket fett ovanpå kan du avlägsna hel fettkakan, eller en del av den, med en sked när det stelnat
Eller satsa på ettpar-tre ostar och gör såsen ändå. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Grattis Camilla. Lägg den på ett bakplåtspapper på en plåt. Ta en bit av degen och rulla till en boll. Jag har köpte lite påskfjädrar och påskägg men väntar lite till med påskriset
Idag vill jag ge ett stort grattistill Marcus Näs, en av medlemmarna i Team Proteinbutikens utvecklingsteam som tävlade i sin första Classic Bodybuilding-tävling, Alströmertrofén, igår
Mixa chèvre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller i en matberedare. Tillsätt 1/2 tsk salt och 1 krm grovmalen svartpeppar. Krydda med basilika, 1/2 tsk salt och 1/2 tsk peppar. Sätt in i mitten av ugnen ca 20 minuter
Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Skär av det det översta möglet, ”locket”, på osten och lägg osten i en ugnsfastform. Det är min syster som har introducerat mig tilldetta goda som är superlätt att göra
Idag får du ettav mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare i verkliga livet är något vi båda uppskattar
Blir det för hett ta bort från plattan ett tag. Följ detta steg för steg så ska det inte gå fel. Smaksätt med persilja, dragon inlagd eller/och torkad, worcestershiresås, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.