Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. Visserligen så har vi pillat lite i i ingrediensprotokollet och haft i en del porter och en del svagdricka, mest för att det fanns svagdricka över från glöggbryggeriet i december
GrattisVictoria och Daniel. Det ska naturligtvis firas – med prinsesstårta förstås, vad annars. Fest, Kungahuset, prinsessa, prinsesstårta, Victoria och Daniel
när visäger något eller villvisa något. vem vill påta i regnblöta rabatter och rensa i krukor fyllda med rengväta och klippa vått gräs kan man lika gärna låta bli
Oj, vilken häftig smak det blev med smält brie i moset. Som om inte det är tillräckligt med lyx så toppas moset med vispad grädde innan det ställs i ugnen och gratineras till superfin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.