Platta ut på ett bakplåtspapper. Lägg på en god tomatsås, riven ost och valfri topping. Förgrädda i 7 min på 225 grader. Inspiration till blomkålsdegen hittade jag hos Åse på bloggen 56kilo. Inspiration till blomkålsdegen hittade jag hos Åse på bloggen 56kilo
Tyvärr lyser solen med sin frånvaro här i Karlstad ändå kanske bättre på andra ställen. Jag gjorde en dressing på 1/2 dl rödvinsvinäger, 1 msk olivolja, salt o peppar. Jag stekte dom i lite smör så de fick en fin yta sen hällde jag på tomatsåsen o ca 2 dl vatten
Har du någon koll på hur mycket kolhydrater det är per biskvi. Beror på vilken choklad du använder, men skulle tippa på 1-2 gram med en lågkolhydrats choklad
kokt potatis, broccoli och timjan samt äpple. Skär köttet i småbitar, hacka och skala lök och vitlök, bryn upp de med smör i en gryta och tillsätt köttet, stek ett par minuter, tillsätt sedan tomatpure, kryddorna och buljongen, häll i vinet och lite av vattnet (tills allt blir täckt), koka grytan cirka en timme, häll på vatten under tiden om det behövs, jag la i grönsakerna efter cirka 40 minuter
Tänkte jag skulle dela med mig av "mitt" favorit recept på kola. Bilden ovan har inte nått alls med kolakokning att göra men nån bild behövdes ju så det inte bara blev ett tråkigt text inlägg och jag har ingen från förra årets kolakokning så det fick bli en på en ros jag gjorde nyligen
Dagen har börjat med sång och ytterligare några superfina presenter på sängen, men eftersom familjen var här och firade min födelsedag igår blir det antagligen inte mycket mer firande idag
Jag har på mig min "städrock" från personalshoppingdagen med Gigi i Marbella. Vi blev bjuda på en fantastisk förrätt med pilgrimsmusslor o jag var såklart tvungen att fråga om receptet
Hej på er. Jag o mina fina kollegor Malin o Sandra som körde uppvärmningen på Statsloppet i somras kör även uppvärmningen i kväll på Blodomloppet i Karlstad
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.