Gratinerade  sicilianska köttbullar.
Carinas Mat och Prat
Carinas Mat och Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1/2 dl russin
  • 1/2 dl balsamvinäger
  • 150 g
  • 500 g kalvfärs
  • 1 knippa bladpersilja
  • 1/2 dl ströbröd
  • 50 g pinjenötter
  • 1 citron
  • 1 tsk torkad oregano
  • 50 g riven pecorino
  • 1/2 tsk cayennepeppar
  • salt olivolja
  • 1 burk
  • 1 mozzarella
  • 1/2 kruka basilika
  • 5 minuter Skär upp salsiccian och skrapa ur innanmätet. Blanda med kalvfärs, persilja, ströbröd, pinjenötter, rivet citronskal och oregano. Riv ned pecorino och blanda i russinen med balsamvinägern. Krydda med peppar och cayenne och en liten nypa salt (korven kan vara ganska salt i sig). Fukta händerna och rulla köttbullar.
  • 200 grader
  • 15-20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.