Gratinerade pilgrimsmusslor med mandel och löjrom - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 4 pilgrimsmusslor
  • 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30%
  • 25 g Arla® Svenskt Smör
  • ½ dl mandelspån
  • saft av ½ citroner
  • 2 skivor levain, tunna
  • 1 msk olivolja
  • 80 g löjrom
  • 1 fänkål
  • färsk körvel
  • färsk dill
  • ½ dl ättiksprit 12%
  • 1 dl strösocker
  • 1½ dl vatten
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 pilgrimsmusslor 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 25 g Arla® Svenskt Smör ½ dl mandelspån saft av ½ citroner 2 skivor levain, tunna 1 msk olivolja 80 g löjrom 1 fänkål färsk körvel färsk dill Ättikslag: ½ dl ättiksprit 12% 1 dl strösocker 1½ dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.