Toppa tallrikarna med bacon och grovhackad persilja. 1Finhacka och bryn schalottenlöken i olivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstek den
Vänd ner svampfräset och smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs grönkålen på medelvärme tills det sjunker ihop något
Servera med riven parmesan och färsk basilika. 1 Fräs soltorkade tomater, lök och vitlök i olja i en stor stekpanna eller kastrull. Tillsätt tomatpurén och stek under omrörning ca 3 min. 2 Häll i resten av ingredienserna och låt sjuda under lock 15-20 min
Smaka av med salt och peppar. Blanda pasta med paprikasåsen. Skär lök och vitlök i bitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och bryn zucchiniskivorna i omgångar tillsammans med vitlök och salt
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 250 g champinjoner 1 kokta kikärter (à 380 g) 2 msk olja 1 msk tomatpuré 1 grönsaksbuljongtärning 1 burk körsbärstomater (à 400 g) 7 dl vatten 3 dl visp- eller matlagningsgrädde 1 msk torkad basilika 1/2 msk torkad timjan 1 tsk chiliflakes 1 1/2 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 300 g spaghetti Till servering riven parmesanost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
ServeringVänd ner dunderin i såsen, värm en stund i pannan och servera med nyriven parmesan. Lägg i en bit zucchini och när den börjar fräsa är det dags att tillsätta grönsakerna
Ingredienser Portioner. 4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virgin olivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg till i inköpslistan
Tomatsås. I Matplatsens recept använder Victoria färdig tomat- och bechamelsås, men jag föredrar att göra egen, det blir helt enkelt godast så, så nedan följer instruktioner för det med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.