Gratinerade pastastubbar med ricottaost och spenat
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g färsk spenat
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 250 g ricottaost
  • 50 g parmesanost
  • 4 st lasagneplattor
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 1.5 dl vitt vin
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk honung
  • 1 msk basilika
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • 50 g parmesanost
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.