Ännu en härlig helgdag, tagit en låååång promenad med barnbarnen. Idag testar vi aubergine med nötfärsblandning, rätter i ugnen är perfekta, tycker jag
Nu när hösten kommer är det gott med lite heta smaker och lättlagad mat i ugnen. Den här rätten går utmärkt att förbereda och vänta i kylen för att åka in i ugnen när det är dags att äta, servera med en god sallad och kanske lite bönor
Krydda med svartpeppar och salt. Tillsätt det vita vinet och var noga med att vispa hela tiden. Var noga med att vispa under tiden så att den inte bränner fast i kastrullen
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Bryn färsen i en stekpanna och pressa i vitlöken, krydda med salt och peppar. Servera med en sallad. Denna rätt måste ni göra så krämig och framförallt tar det inte lång tid
Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.