1 salt,
svartpeppar och honung1 Sätt ugnen på 200°. Lägg pastan i saltat kokande vatten och koka kraftigt 2 min. Häll av vattnet och lägg pastan i en ugnsform. 2 Vänd runt pastan med grönkål, valnötter och olivolja. Toppa med smulad fetaost och svartpeppar. 3 Gratinera högt upp i ugnen tills osten fått lite färg, 5–7 min. 4 Blanda alla ingredienser till tomatsalladen och smaka av med salt, peppar och honung.
Gratinerad chèvre medvalnötteroch honung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Strö över lite flingsalt och ställ åt sidan. Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat. Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ in i ugnen tills allt får fin färg
Strö över lite flingsalt och ställ åt sidan. Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat. Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ in i ugnen tills allt får fin färg
Servera soppan med smulad fetaostoch smörstekta valnötter. Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig ochmed lite textur
Skala och finhacka löken och blanda med färsen. Mixa ihop yoghurt med basilikablad med hjälp av en. Blanda om ordentligt och smula i fetaostoch grovhackade valnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.