Gratinerade pastaknyten med valnötter och fetaost
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g ostfylld färsk pasta
  • 150 g grönkål i små bitar
  • 11 dl valnötter
  • 10.5 dl olivolja
  • 1100 g fetaost
  • 10.5 tsk svartpeppar
  • 15 tomater, tärnade
  • 10.5 liten rödlök, finhackad
  • 11 liten vitlöksklyfta, riven
  • 11 msk olivolja
  • 1 salt, svartpeppar och honung1 Sätt ugnen på 200°. Lägg pastan i saltat kokande vatten och koka kraftigt 2 min. Häll av vattnet och lägg pastan i en ugnsform. 2 Vänd runt pastan med grönkål, valnötter och olivolja. Toppa med smulad fetaost och svartpeppar. 3 Gratinera högt upp i ugnen tills osten fått lite färg, 5–7 min. 4 Blanda alla ingredienser till tomatsalladen och smaka av med salt, peppar och honung.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.