Ännu en härlig helgdag, tagit en låååång promenad med barnbarnen. Idag testar vi aubergine med nötfärsblandning, rätter i ugnen är perfekta, tycker jag
Nu när hösten kommer är det gott med lite heta smaker och lättlagad mat i ugnen. Den här rätten går utmärkt att förbereda och vänta i kylen för att åka in i ugnen när det är dags att äta, servera med en god sallad och kanske lite bönor
Skala och riv den gula löken och skala och pressa ner vitlöksklyftan, blanda medköttfärsen. Nu tänker vi bjuda er på en mycket god rätt där vi fyllt färska lasagneplattor med köttbullesmet à la medelhav, gjort rullar av dem och gratinerat i ugn med en god tomatsås som toppats med riven ost
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.