Gratinerade auberginerullar
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gratinerade auberginerullar
  • 4 portioner ca 1, 2 kg auberginer
  • ½ - 1 tsk salt
  •  
  • Fyllning
  • 450 - 500 g kesella, kvarg eller ricotta
  • 2 ½ dl riven lagrad ost
  • 3 krm vitlökspulver
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 ½ - 2 msk hackad färsk basilika
  • 3 msk röd pesto (jag använder ICA:s nötfria tomatpesto)
  •  
  • Tomatsås
  • ½ msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta 1 msk tomatpuré
  • 1 msk balsamicovinäger
  • 500 g krossade tomater
  • 1 tsk socker
  • ½ tsk salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 krm torkad oregano
  • 1 krm torkad timjan
  • 1 lagerblad Lite färsk basilika
  •  
  • Topping
  • 2 dl riven lagrad ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.