Lägg osten på bakplåtspapper med olivolja. Toppa med nötter och torkad frukt. GRATINERAD CHEVRE MED NÖTTER OCH TORKAD FRUKT 1 chevre skiva (ca 2 cm hög)1 dl hasselnötter1 msk tranbär (torkad aprikos)1 msk honung (agave) Sätt ugnen på 225 grader. Gratinerad chèvre med nötter, aprikos och agave 1 chevre
Låt stå i kyl över natten, servera med is och myntablad, klart. Billigt vin, sockerlag med kryddor, skär upp lite frukt och kyl över natten – och det blir så fantastiskt gott
I den här granolan är det kanel och aprikoser. Jag brukar blanda i lite av varje som finns i skafferiet och smaksätta med något som jag tycker passar till
Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Det bjöds på nedan ljuvligt goda gratinerade kycklingrätt. Barnen har höstlov nu som sagt, från och med idag egentligen, men eftersom jag nu jobbar delvis som lärare igen så innebär det ju dock höstlovet kompetensutveckling för min del
Gnid in dem lätt med salt och peppar. Smaka av med portvin, salt, peppar och soja. Späd med mjölk. Fördela svampröran ovanpå och täck det med gratängsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.