Varm smörgåstårta med köttfärs, bacon och vitlöksost Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda Smaskelismaskens
Mexikansk tacogratäng - Mitt kök Servera tillsammans medguacamole, tortillachips och blandsallad. Blanda grönsakssåsen med färsen i ugnsformarna mittkok.expressen.se
Tacoknyten! Täck med ytterligare en filodegsplatta och avsluta med en sked tacoköttfärs och lite ost. Servera med en klick gräddfil Mikaela C -
Varm smörgåstårta – favorit i repris! Prova att göra smörgåstårtan med köttfärs och lite hetta av chilisås eller sambal oelek, supergott. Skär bacon i strimlor och fräs på i het stekpanna tillsammans med finhackad purjolök Kryddburken.se
Lättlagad festfilé 450 g kycklingfilé. 2 tsk salt. 1 krm vitpeppar. 1 krm oregano. margarin. 1 st burk champinjoner. 1 st paprika. 2 dl grädde Ica kuriren
Långpannepaj med köttfärs Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna med smör. Skiva korven tunt och låt den steka med ett par minuter Hemmets Journal
Tortillarullar med Sweet chilisås Fyll varje tortillabröd med fyllningen och rulla ihop. Lägg dem med skarven nedåt i en ugnsfast form. Toppa med riven ost www.matklubben.se
Min goda fläskfilégryta Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0 Recept.se
Färsbiffar med viltsmak Arbeta samman färsen med alla ingredienserna till biffarna. Späd med vatten och kalvfond. Forma ca 8 biffar Hemmets Journal
Tacotårta med kyckling Ta fram en rund ungsform med avtagbar kant och vava tortilla bröd och fyllning. Börja och sluta med tortilla bröd www.matklubben.se
Texmexgratäng Servera gärna med tortillachips. Skala och hacka löken och fräs den i smör. Lägg i riset och fräs någon minut till Hemmets Journal
Budapestbakelse Blanda första delen av strösocker, med de rivna hasselnötterna och majsstärkelsen i en bunke. Vänd ned de torra ingredienserna med en slickepott Svt
Fyllda ostkorgar Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.