)Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Det är så otroligt gott med gratinerade havskräftor. Besökte lekparker, åt lunch på restaurang, och avslutade vår gemytliga stadsvandring med ett besök på Hav i Hötorgshallen
Lägg de avrunna skivorna på ett smort fat. Lägg köttet ovanpå. Stek dem ca 2 minuter på var sida. Strö på riven ost och gratinera ca 15-20 minuter mitt i ugnen
När den längtan blir för stor tröstar jag mig med några riktigt goda baguetter bakade på traditionellt vis på en fördeg som även kallas poolish, detta för att smakerna ska få extra lång tid på sig att utvecklas
När baguetterna jäst klart sätter du in dem i ugnen (om inte alla får plats kan några få vänta i kylskåpet) och lägger några isbitar på den nedre plåten
Häll på vatten och låt sjuda några minuter. Lägg på de halva kasslerskivorna, yoghurt- och senapsblandningen och toppa med lite riven ost med lite smak t ex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.