Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt. Ta ut den rostade sötpotatisenoch smula över fetaostoch grovhackad persilja
Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt. Ta ut den rostade sötpotatisenoch smula över fetaostoch grovhackad persilja
Toppa medfetaostochpersilja, servera med srirachamajonnäs. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
Pensla snittytorna och skalet med oljan. Borsta och tvätta potatisarna väl. Salta och peppra. 3 sötpotatisar, medelstora. 1salt och peppar. 1150 g fetaost. 13 msk finhackad persilja. 1Toppa potatisen med smulad fetaostoch oliverna. 1Garnera med örterna och ringla över jungfruoljan
Toppa med smulad fetaostoch svartpeppar. Häll av vattnet och lägg pastan i en ugnsform. 1100 g fetaost. 1salt, svartpeppar och honung1 Sätt ugnen på 200°. Lägg pastan i saltat kokande vatten och koka kraftigt 2 min. 2 Vänd runt pastan med grönkål, valnötter och olivolja. 4 Blanda alla ingredienser till tomatsalladen och smaka av med salt, peppar och honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.