Ansa och skiva purjolöken. Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med 1 minut. 5 st purjolök. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningen på förpackningen
Vi köpte några fina purjolökar - helst sådana med långt ljust skaft och endast lite av det mörkgröna och de ska vara raka och långa - inte yviga som ofta innehåller mer grus
Rulla en kalkonskiva runt varje purjolöksbit. 1 purjolök, ca 250 g. Ansa purjolöken och dela den på längden så att det sammanlagt blir 8 bitar. Förväll purjolöken i lättsaltat vatten i 3–4 minuter. Häll såsen över purjolöken och gratinera i mitten av ugnen i 10–15 minuter. 1 purjolök, ca 250 g 100 g rökt kalkon (8 skivor)
) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Hejsan hoppsan. Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Jag är på språng till jobbet så denna form har jag precis tagit ur ugnen och den får övriga familjen njuta av senare ikväll
Gratinerad tacokyckling. Godmorgon allesammans. Hoppas ni alla fått en god natts sömn och vaknat upp till en lika underbart solig torsdagsmorgon som jag
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Gratinerad kyckling i basilikasås. Hej hej. Long time no see som man säger. Nja, så vansinnigt längesedan är det ju inte, men jag hoppas hursom att allt är bra med er där ute i vintersverige
Ansa purjolöken och strimla den. Fräs svamp, purjolök och päron i lite matfett en stund. 25 st purjolök. 25 st purjolök 200 g kantareller 1 st päron Gratängsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.