färskpastamedfläskfilé,. pastamedkrämigsås Rosmarinsås. Lägg upp pastan på en tallrik, lägg på fläskfilén och häll på generöst av såsen (det ska vara mycket sås), ät och njut
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastan och koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Putsa köttet och krydda med salt och peppar. Låt steka nästan klart på medelvärme under lock. Pressa potatisen och vispa den fluffig med grädde, smör och äggula
Häll den nykokta pastan i en stor, smord, ugnssäker form. Häll över såsen med kött och svamp. Så här gör du 40 minuter Koka pastan och strimla baconet. Skriv ut Dela E-post Pinna 4110 400 g pipe rigate (eller annan valfri pasta). 350-400 g fläskfilé. 2 msk konc oxfond med rödvin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.