Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. rivet skal och saft av 1 st citron
Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. rivet skal och saft av 1 citron. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar
Så det fick bli en citron och passionsfruktspaj i ettglas. Krossa digistivekex och fördela i glas. Jag och min familj tog en tripp till Blekinge skärgård där vi hyrde en båt och fiskade torsk
Ni som inte åt hummer till nyår kan ju festa loss i Trettondagshelgen i stället - för jag hann inte med att kabla ut receptet i tid till den gågna nyårsafton
Osso Buco skall dofta av citron, vitlök och vitt vin, läser jag mig till på nätet när jag googlat. Det är en traditionell italiensk maträtt på kalvlägg och rotsaker
Hetta upp smör i en kastrull och fräs lök och chili. Häll upp drinken med ett par isbitar. Doppa kanten på glasen i citronsaft och sedan i socker så du får en fin kant
Enkelt att förbereda och snabbt att tillaga inför servering. Mjuka saftiga pilgrimsmusslor i ett smakrikt smör utmärkt att doppa en bit bröd i för att suga upp det goda
Hetta upp en stekpanna med olja, stek köttet tills det har fin stek yta runt om. Gratineradehummer är alltid gott och det är varienrande att äta, man äter oftast bara som den är och det kan ju vara gott med något nytt
Gratinerad bönkorv. Det är faktiskt första gången som jag tycker att Christine gjorde rätt som valde den lugnare och stabilare Raoul (den rollen spelades av Anton Zetterholm)
Under semestern blev det mycket grillat ochett recept jag tidigare hittat hos Tant Gul (måste komma ihåg att fråga hur hon fick namnet eller hur det kommer sig att hon kallar sig så) passade jag på att testa, nämligen grillad torskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.