Blanda persilja, chili, ströbröd ihop medhummerköttet och tillsätt grädde. Smaka av med salt. Dela hummern försiktig i mitten och kröp ur köttet och lägg åt sidan
Förutom hummern så blev det en del andra godsaker också, men de tänkte vi fylla på med under kommande dagar så ni får några smarriga inlägg att se fram mot
Smaka av med konjak, salt och vitpeppar. Dela hummern i två lika delar. Skaka den sparade vispgrädden med mjölet och häll på det i omgångar tills det tjocknar
Smaka av med konjak, salt och vitpeppar. Dela hummern i två lika delar. Skaka den sparade vispgrädden med mjölet och häll på det i omgångar tills det tjocknar
Fräs lök och chili i en stekpanna med smör. Låt hummerköttet i skalet vara kvar. Smaka av med salt. Rör ihop rumsvarmt smör, gräslök, persilja, crème fraiche, bröd, hummerkött och lökfräs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.