Hummer är nyårsmaten framför andra, och även jag lyxade till med det på nyårsafton, som L och jag firade tämligen stillsamt här hemma tillsammans med TV och korsord
Barnen bänkade sig med sällskapsspel och jag började med att gratinera hummer. för mej är fredags kvällarna heliga - framför allt då arbetsveckan är slut och helgen med familjen börjar
) Vi började kvällen med en syrlig granatäppledrink och fortsatte medchiligratineradhummer, rödbetsfyllda isterband med krämig potatissallad och avslutningsvis te och lite småkakor från frysen då vi redan var proppmätta
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 250 g skogschampinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.