Förutom hummern så blev det en del andra godsaker också, men de tänkte vi fylla på med under kommande dagar så ni får några smarriga inlägg att se fram mot
Smaka av med konjak, salt och vitpeppar. Dela hummern i två lika delar. Skaka den sparade vispgrädden med mjölet och häll på det i omgångar tills det tjocknar
Smaka av med konjak, salt och vitpeppar. Dela hummern i två lika delar. Skaka den sparade vispgrädden med mjölet och häll på det i omgångar tills det tjocknar
Fräs lök och chili i en stekpanna med smör. Låt hummerköttet i skalet vara kvar. Smaka av med salt. Rör ihop rumsvarmt smör, gräslök, persilja, crème fraiche, bröd, hummerkött och lökfräs
Jag börjar medgratineradhummer eftersom olika sorters skaldjur var det vi åt mest under resan. Blanda rumstempererat smör, hackad persilja, riven vitlök och rivet citronskal med pofiber
Gratineradhummer tillhör en av våra favoriter och jag gör det ett par gånger om året när det ska festas till lite grann, för visst kan man äter hummer ofta och gärna med lite bubbel till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.