Förutom hummern så blev det en del andra godsaker också, men de tänkte vi fylla på med under kommande dagar så ni får några smarriga inlägg att se fram mot
Smaka av med konjak, salt och vitpeppar. Dela hummern i två lika delar. Skaka den sparade vispgrädden med mjölet och häll på det i omgångar tills det tjocknar
Smaka av med konjak, salt och vitpeppar. Dela hummern i två lika delar. Skaka den sparade vispgrädden med mjölet och häll på det i omgångar tills det tjocknar
strössla med lite flingsalt, persilja och lite av osten som blev över in i ugnen strax efter hummern och efter några minuter har man ett väldigt gott tilltugg
Fräs lök och chili i en stekpanna med smör. Låt hummerköttet i skalet vara kvar. Smaka av med salt. Rör ihop rumsvarmt smör, gräslök, persilja, crème fraiche, bröd, hummerkött och lökfräs
Jag börjar medgratineradhummer eftersom olika sorters skaldjur var det vi åt mest under resan. Blanda rumstempererat smör, hackad persilja, riven vitlök och rivet citronskal med pofiber
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.