Rör smöret och rör ner hackad basilikaoch vitlök, smaka av med salt och peppar. Ojoj, så kan det gå när man ska njuta av ostbricka med goda tillbehör varav den ena var extremt lättflytande och kokhet
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
strössla med lite flingsalt, persilja och lite av osten som blev över in i ugnen strax efter hummernoch efter några minuter har man ett väldigt gott tilltugg
Dela humrarna längs med kroppen, börja med att lägga kniven i “krysset på huvudet” och tryck till. Gröp ut köttet och hacka i bitar, lägg tillbaka i skalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.