Gratinerad fiskfilé med tomat och färska kryddor
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torskfilé, fryst, upptinad och avrunnen (eller annan fiskfilé)
  • 1 dl ströbröd
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 1 dl persilja, finhackad
  • 2 msk färsk timjan
  • 1 dl parmesanost
  • 1 dl olivolja
  • svartpeppar
  • vatten
  • salt
  • 400 g körsbärstomater, delade i halvor
  • 5 sardellfiléer i olja, skurna i små bitar
  • 2 msk kapris
  • 2 msk persilja, finhackad
  • 0,5 tsk salt
  • 3 msk olivolja
  • 800 g torskfilé, fryst, upptinad och avrunnen (eller annan fiskfilé) 1 dl ströbröd 1 klyfta vitlök, pressad 1 dl persilja, finhackad 2 msk färsk timjan 1 dl parmesanost 1 dl olivolja svartpeppar vatten salt 400 g körsbärstomater, delade i halvor 5 sardellfiléer i olja, skurna i små bitar 2 msk kapris 2 msk persilja, finhackad ca 0,5 tsk salt 3 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.