1 hummer 2 schalottenlökar 4 skogschampinjoner 2 msk smör 1 tsk sherry, whisky eller konjak ½ dl hackad dill 1 tsk maizena 1 dl vispgrädde salt cayennepeppar ½ dl riven parmesanost Dela hummern genom att sätta i kniven bakom huvudet och dela kroppen ner
Nu krockade det medsvamparnas ugnstid och fördröjde slutresultatet. Han visar på hur man med planering och rätt arbetsordning kan få ihop bra mat på en halvtimme
Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Gratinerad torskrygg. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.