Under Bagar SM tidigare i vår, bakades härliga bullar med Gran Zirup och inlagda granskott. Nu om en vecka är det SM i UF, där MusliJäntan från Jämtland tävlar med sina lokala musli blandningar som bland annat innehåller Gran Zirup
Jag klippte längs yttre kanten, särade på kartongerna en smula och knöt ett band i mitten, hårt. De är 70 centimeter långa. Första 25 centimetrarna är raka sedan går de mot mitten i en triangel. Då mina stolar är runt 45 centometer breda klippte jag ut dessa så att de vara 48 centimeter breda
Det är en vegetarisk pasta med svamp, grönkål och äggula. Då jag inte är så förtjust i svamp förutom champinjoner så bytte jag ut karljohansvampen mot champinjoner
Använd gärna en gjutjärnsgryta. Tillsätt därefter champinjonskivorna och paprika tärningarna. Skär fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor. Lös upp buljongtärningarna i 2 dl vatten, tillsätt buljongen och rödvinet i grytan, rör om ordentligt och låt allt småputtra i ytterligare 10-15 minuter. 3 gula paprikor (tärnade). 3 röda paprikor (tärnade). 500 g färska skivade champinjoner. 2 grönsaksbuljongtärningar
100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning. 1Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor
100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning. Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.