I minnet hade vi ett gammalt recept på en pastasås medkyckling, citron och sparris och efter lite omarbetning skapades denna måltid, som hamnade på vårt matbord och i våra maggar
Jag använde det som fanns hemma ochmarinerade en kycklingfilé som jag serverade med en god nudelssallad samt en limesås som passade utmärkt till både kycklingoch nudlar
Ta ut plåten med potatisen, klicka ytterligare lite smör på och strö sedan pommeskrydda över. Börja med att blanda ihop alla ingredienserna till marinaden i en fryspåse
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur ochkyckling som ni säkert har märkt och kantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Vill du göra den helt vegetarisk ersätter du kycklingenmed mera grönsaker eller ev quorn. Igår recenserade jag ju s k LCHF-nudlar, och eftersom jag blev riktigt nöjd med den wok-sallad jag gjorde på sjögräsnudlar kommer här det receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.